Foshnja dhe Nëna

Këtu ju mund t'i shkëmbeni brengat dhe përvojat tuaja si nënë.

Komentet

Ana - 08/05/2019 - 16:47

Pershendetje kam djalin dy vjec, i jap akoma te pije vura re qe i dolen disa pucra. I bera analizen e feces dhe doli me parazit. I dhash shurup vermox po pa asnje rezultat.Doja te dija ndikon qumeshti i gjirit qe nuk po sherohet djali?Ju pershendes pres pergjigjen tuaj.

Ana - 08/05/2019 - 16:46

Pershendetje kam djalin dy vjec, i jap akoma te pije vura re qe i dolen disa pucra. I bera analizen e feces dhe doli me parazit. I dhash shurup vermox po pa asnje rezultat.Doja te dija ndikon qumeshti i gjirit qe nuk po sherohet djali?Ju pershendes pres pergjigjen tuaj.

Besa B - 29/06/2017 - 14:53

Dergoje ne keshillimore edhe pse djali im ka pas nxirje edhe pak me te medhaja gjenitalet sesa qe duhet po i ka kalu me kohe. Dergoje te pediatri ose ne keshillimore ne QMF.

Noa - 26/06/2017 - 23:06

Pershendetje ! Foshnja im ka tre dite qe ka lindur eshte mashkull me nje pesh mjafte te mire shum i shendetshem ps te gjitha egzaminimeve , mirpo sot vura re qe organi i tij gjenital eshte ne blu te thell ,eshte nxir. Nese dikush e ka kaluar dhe ka nje informacion cfare eshte , dhe a eshte normale ,. Ju falenderoj

Komento