Për Baballarët

Këtu ju mund t'i shkëmbeni brengat dhe përvojat tuaja si babë.

Komentet

Zoja - 29/06/2017 - 14:50

Nuka pasna ni kurr qe fmija ka temperaturen 36

Lena - 08/06/2017 - 10:18

Nuk i perkas lamise se shendetesise mirepo sa kam njohuri si prind temperatura e femijes eshte normale 37-37.5

Berati - 08/06/2017 - 10:14

Pershendetje, A eshte normale nese temperatura e bebes eshte me e larte se 36*C?

Komento