Vështërsitë

Këtu ju mund t'i shkëmbeni brengat dhe përvojat tuaja.

Komentet

Beba-ks - 22/12/2020 - 16:04

E nderuar, Foshnjet duhet te ushqehen vetem me qumesht gjiri deri ne moshen 6 muajshe, ndersa nga muaji i 6-shte duhet filluar shtesat sipas udhezimit te pediatrit. Ju lutem, qe qumeshtin e lopes ta eliminoni, ne te kunderten duhet te konsultoheni me mjekun/pediatrin.

Ardita - 10/12/2020 - 00:14

A guxoj ti jap bebes 6 muaj qumesht te lopes

Beba-ks - 23/04/2019 - 08:23

E nderuar, Nje pjese e madhe e nenave nuk kane eksperience te mire me gjidhenie sidomos nese kane foshnjen e pare. Ju lutem merrni pjese ne njeren nga sesionet Klasat per Nena dhe do te njoftoheni perseafermi me menyren e drejte te gjidhenies dhe eliminimin dhe zgjidhjen e problemeve te procesit te gjidhenies. Per me teper ndiqni orarin ose grupin ne facebook "Klasat per Nena", per keshilla te detajuara. Shendet dhe dashuri!

Beba-ks - 23/04/2019 - 08:21

E nderuar, Nje pjese e madhe e nenave nuk kane eksperience te mire me gjidhenie sidomos nese kane fishnjen e pare. Ju lutem merrni pjese ne njeren nga sesionet Klasat per Nena dhe do te njoftoheni perseafermi me menyren e drejte te gjidhenies dhe eliminimin dhe zgjidhjen e problemeve te procesit te gjidhenies. Per me teper ndiqni orarin ose grupin ne facebook "Klasat per Nena", per keshilla te detajuara. Shendet dhe dashuri!

Anonim - 19/04/2019 - 08:13

A ka dikush qe ka hek me gji edhe qysh keni vepru

Komento